Vakancat në Kushtetuese, të hënën Kuvendi voton kandidaturat

Kuvendi do të votojë të hënën kandidaturat për Gjykatën Kushtetuese. Elsa Toska dhe Fiona Papajorgji duhet të marrin respektivisht 84 vota, në të kundërt gara për dy vendet që plotëson Kuvendi në Kushtetuese, hapet nga e para, duke e shtyrë edhe disa muaj funksionimin e gjykatës kryesore në vend. Legjislativi e quan Arta Vorpsin të … Continue reading Vakancat në Kushtetuese, të hënën Kuvendi voton kandidaturat