Varhelyi: Të përshpejtohet integrimi i Ballkanit por duhet të jeni të bashkuar

Komisioneri i Bashkimit Europian për Fqinjësinë dhe Zgjerimin, Oliver Varhelyi, gjatë fjalës së tij në Samitin e Berlinit është ndalur tek Integrimi i Ballkanit Perëndimor duke theksuar se luan një rol kryesor në planet e Bashkimit Europian. Varhelyi më tej ka shtuar se po investohet për mbylljen e hendekut ekonomik dhe të ndihmojnë rajonin me … Continue reading Varhelyi: Të përshpejtohet integrimi i Ballkanit por duhet të jeni të bashkuar