Vendi gjeografik i Shqipërisë Etnike

Punimi i profesor Ahmet Gashit për Shqipërinë etnike dhe harta e Shqipërisë së vërtetë Përgatiti: Veli Haklaj -VIJON NGA NUMRI I SË MARTËS Mbrenda kufijvet që u përmendën përmblidhen tokat e Shqipnis ethnike, të cilat shtrihen në anën jug-perëndimore të gadishullit të Ballkanit, mbi brigjet lindore të detevet të Jonit e të Adriatikut, prej jugu në … Continue reading Vendi gjeografik i Shqipërisë Etnike