Aktualitet

Vendimi për Dritan Dajtin/ Soreca: Vlerësim urgjent nga KLGJ dhe Prokurori i Përgjithshëm

Ambasadori i BE në Tiranë Luigi Soreca, ka reaguar për vendimin e Gjykatës së Apelit të Krimeve të Rënda për ndryshimin e masës së dënimit ndaj Dritan Dajtit, ku ka thënë se ky vendim duhet vlerësuar nga KLGJ dhe Prokurori i Përgjitshëm. 


Në një postim në Twitter, Luigi Soreca ka shkruar: “Vendimi i Gjykatës së Apelit për zvogëlimin e dënimit të të pandehurit të dënuar për vrasjen e 4 policëve bën thirrje për vlerësim urgjent nga KLGJ dhe Prokurori i Përgjithshëm. Justerereform është i pakthyeshëm dhe do të mbulojë të gjitha nivelet e juridiksionit.”

454587874587877878578748

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas