Video: Momentet kur Asmer Bilali takohet me njerëzit në varrim

Ish-boksieri i Vllaznisë Asmer Bilali ka mbërritur në Shkodër nën masa të rrepta sigurie, i shoqëruar nga 3 furgona policie. Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve i kishte dhënë leje ish-boksierit për të marrë pjesë në varrimin e babait Astrit Bilali dhe xhaxhait Brahim Bilali. Anëtari i grupit “Bajri” ka qëndruar vetëm disa orë i lirë … Continue reading Video: Momentet kur Asmer Bilali takohet me njerëzit në varrim