Viktima e parë nga zjarret në Shqipëri, humb jetën i moshuari në Gjirokastër

Shënohet viktima e parë nga zjarret në Shqipëri. Raportohet se ka humbur jetën një i moshuar në fshatin Asim Zeneli, Njësia Administrative Lunxhëri – Antigone, Qarku Gjirokastër, nga zjarri që përfshiu pasditen e sotme këtë zonë. Forcat e Policisë dhe Ushtrisë bënë evakuimin e banorëve mes tymit dhe flakëve që po afroheshin, por i moshuari … Continue reading Viktima e parë nga zjarret në Shqipëri, humb jetën i moshuari në Gjirokastër