Viktima më e pafajshme e masakrës, kamarierit iu gjetën vetëm 30 lekë në xhep

Personi që shihni në foto është 20-vjeçari nga Bahçallëku i Shkodrës, Myzerim Zeneli i cili u vra mbrëmjen e djeshme në Far West-in mes familjeve Ferracaku dhe Gocaj në Velipojë, me pasojë 4 të vdekur dhe 2 të plagosur. Ai ishte punësuar te hoteli i vëllezërve Gocaj, si kamarier. 20-vjeçari kishte filluar punë dje në … Continue reading Viktima më e pafajshme e masakrës, kamarierit iu gjetën vetëm 30 lekë në xhep