Qeshni me disa nga karikaturat më të bukura të Kapexhiut

Viti po mbyllet dhe është koha që të kujtojmë disa prej ngjarjeve më të rëndësishme që lamë pas. Karikaturat janë një mënyrë e mirë për ta bërë këtë analizë të ngjarjeve të rëndësishme duke qeshur. Më poshtë do ndiqni disa prej kariakturave më pikante të mjeshtrit Bujar Kapexhiu. Ato na risjellin edhe njëherë situatat e … Continue reading Qeshni me disa nga karikaturat më të bukura të Kapexhiut