Humor, Kryesore

Viti 2018: Qeshni me karikaturat më të bukura të Kapexhiut (II)

Viti po mbyllet dhe është koha që të kujtojmë disa prej ngjarjeve më të rëndësishme që lamë pas.


Karikaturat janë një mënyrë e mirë për ta bërë këtë analizë të ngjarjeve të rëndësishme duke qeshur.

Viti 2018: Qeshni me karikaturat më të bukura të Kapexhiut (I)

Më poshtë do ndiqni disa prej karikaturave më pikante të mjeshtrit Bujar Kapexhiu.

Ato na risjellin edhe njëherë situatat e krijuara në pjesën e dytë të vitit në Shqipëri.

Nga korriku deri në dhjetor, shijoni këto punime kaq brilante nga Kapexhiu.

<
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas