Vjedhje, prodhim dhe shitje droge – Kush janë 3 të shënjestruarit e OFL (EMRAT)

Operacioni Forca e Ligjit shënjestron tre të dënuar më parë për prodhim e shitje narkotikësh dhe vjedhje me pasojë vdekjen. Mapo mëson se bëhet fjalë për Elton (Isa) Ferizi, Ilir dhe Shkëlqim Keka, përkatësisht banues në Durrës dhe Vlorë. Këta individë duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe … Continue reading Vjedhje, prodhim dhe shitje droge – Kush janë 3 të shënjestruarit e OFL (EMRAT)