Vrasja barbare e shqiptarit në burg: Autori e qëlloi edhe para gardianëve

Një shqiptar u vra në burgun e Koridalosit në Greqi. Bëhet fjalë për Albert Bakun, një person i njohur për krimet e tij në Greqi. Ai kishte plagosur 14 persona në një lokal në Pire në vitin 2014. Jo vetëm kaq, Baku dyshohet se qëndronte pas tentativës për vrasjen e avokatit Antonopulos dhe se mund të kishte … Continue reading Vrasja barbare e shqiptarit në burg: Autori e qëlloi edhe para gardianëve