Vrasja e Mehemet Qemës, vetëdorëzohet autori Marjus Dema dhe Frenkli Myftari

*Personi në të majtë është viktima, ndërsa në të djathtë autori i dyshuar i vrasjes Vetëdorëzohet në polici autori i vrasjes së 27-vjeçarit Mehmet Qema. Marjus Dema është paraqitur përpara bluve të Tiranës pas akuzës së vrasjes. Gjithashtu, bashkë me të është dorëzuar edhe një nga 5 të shpallurit në kërkim, Frenkli Myftari Kujtojmë se … Continue reading Vrasja e Mehemet Qemës, vetëdorëzohet autori Marjus Dema dhe Frenkli Myftari