Vrasja në Lushnjë – Nëna vajton të birin: I raftë zjarri tokës

Konflikti mes kushërinjve të parë në Lushnjë përfundoi me një të vdekur dhe tre të plagosur. Shkak ishin ullinjtë. Nëna e viktimës duke vajtur humbjen e të birit u shpreh se djemtë e kishin mbjellë me ullinj dhe konflikti me kushërinjtë nisi për prishjen e tyre. “Ajo është tokë-shtet, i raft zjarri. Çunat e patën … Continue reading Vrasja në Lushnjë – Nëna vajton të birin: I raftë zjarri tokës