Yuri Kim: Tregohuni të zgjuar e të pamëshirshëm përballë krimit, SHBA krah jush

Nga pika kufitare e Kakavijës, ambasadorja e SHBA në Shqipëri i dërgoi një mesazh agjencive ligjzbatuese në vend që të tregohen të zgjuar dhe të pamëshirshëm përballë trafikimit të paligjshëm dhe formave të tjera të krimit. Kim deklaroi se kufijtë e sigurt nuk janë të rëndësishëm vetëm për Shqipërinë dhe fqinjët e saj por për … Continue reading Yuri Kim: Tregohuni të zgjuar e të pamëshirshëm përballë krimit, SHBA krah jush