Zaev në krah të Ramës: S’jemi të vetëm e as të izoluar, do afrojmë popujt

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, foli sot për vendimin e vendeve anëtare të BE për të mos caktuar datën për Konferencën e Parë Ndërqeveritare për Shqipërinë dhe RMV. “Vendimi i BE-së është një dëshpërim i madh për ne por edhe një mossukses i politikës së Bashkimit Evropian”, ka deklaruar Zaev, i cili për … Continue reading Zaev në krah të Ramës: S’jemi të vetëm e as të izoluar, do afrojmë popujt