Zelanda e Re lirohet nga Covid-19/ Si ia doli vendi ta zhdukte koronavirusin

Masat shtrëngese në Zelandën e Re do të lehtësohen nesër, pasi vendi nuk ka raportuar raste të reja prej ditësh. Shkollat dhe vendet e punës do të mund të hapen nën rregulla të lehta dhe pa kufizime për grumbullime, edhe pse distancimi social vazhdon të këshillohet. Gjithashtu kufijtë e vendit do të vazhdojnë të qëndrojnë … Continue reading Zelanda e Re lirohet nga Covid-19/ Si ia doli vendi ta zhdukte koronavirusin