Zgjedhjet në Kosovë, Kryemadhi: Ndërkombëtarët nuk u bënë me asnjë palë

E ftuar në emisionin e gazetarit Cim Peka, kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka komentuar rezultatin e zgjedhjeve në Kosovë duke bërë dhe një krahasim me situatën politike në vendin tonë. Kryemadhi u shpreh se ndryshe nga Shqipëria opozita atje kishte një favor se ndërkombëtarët nuk u bënë palë as me qeverinë dhe as me … Continue reading Zgjedhjet në Kosovë, Kryemadhi: Ndërkombëtarët nuk u bënë me asnjë palë