Zgjerohen “zonat e gjelbërta”, ja qytetet që rihapen nga data 11 maj

Nga dita e hënë data 11 Maj, shtohen si zonat të gjelbërta bashkitë Lushnje, Patos, Roskovec, Korcë, Has, Kukes, Lezhë, Mirditë, Fushë-Arrez, Malësi e Madhe, Pukë, Vau Dejes, Kavajë dhe Vorë me të njëjtat rregulla. Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu tha se në këto zona lejohet qarkullimi ndërqytetas brenda zonave të gjelbërta me automjet privat … Continue reading Zgjerohen “zonat e gjelbërta”, ja qytetet që rihapen nga data 11 maj