“Zgjidhja nuk do na vijë nga jashtë”/ Basha: Beteja është e jona

Lideri i opozitës u bëri thirrje shqiptarëve të besojnë tek vetja e tyre për t’ia dalë në misionin e vështirë për liri dhe demokraci. Në mesazhin e tij Basha la të kuptohej se nuk do të ketë ndërhyrje nga ndërkombëtarët për zgjidhjen e krizës politike kur u shpreh se “shpëtimi nuk do të na vijë … Continue reading “Zgjidhja nuk do na vijë nga jashtë”/ Basha: Beteja është e jona