Zjarri te anija turistike në Vlorë, reagon policia

Policia e Vlorës ka reaguar pas zjarrit të rënë në anijen turistike Vlorë-Karaburun. Policia thotë se ka shpëtuar 5 persona dhe thekson se mjeti lundrues ishte gati për të transportuar turistët, por ka marrë zjarr. “Mjeti lundrues i “Aqua Marine” duke qenë se punon me turistët nga Moli i Vlorës drejt Karaburunit, për shkak të … Continue reading Zjarri te anija turistike në Vlorë, reagon policia