Galeri

Zyra e Përmbarimit Privat “ASTREA”: Njoftim Ankandi

Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 17:53 - 11/03/20 |
mapo.al

ZYRA E PËRMBARIMIT PRIVAT “ASTREA” NJOFTON SHPALLJEN E ANKANDIT 1 PËR:


APARTAMENT, me sipërfaqe totale 80.6 m² Truall nga kjo sip. 80.6 m2 Ndërtesë, Zona Kadastrale: 1594, Numri i Pasurisë: 6/6+1-8, Vol. 1, Fq.129, me Vendodhje: Rr.Nasi Vodica, P.23, Shk.1, K.3, Ap.8, Ersekë.Çmimi me të cilin fillon ankandi është 2,579,200 (dy milion e pesëqind e shtatëdhjetë e nëntë mijë e dyqind) Lekë, në pronësi të hipotekuesit Z.Sejfulla Ahmet Shehu dhe Znj. Yllka Seit Shehu.


Ankandi do të zhvillohet më datë 25.03.2020, Ora 16:00, pranë Zyrës së Përmbarimit Privat “ASTREA” shpk, Rr. “Kajo Karafili”, Pll.pas Lidhjes se Shkrimtareve, Hyrja 1, Kati 2, Zyra Nr.1004 , Tiranë.

Për çdo informacion mund të kontaktoni cel.0696334695 email: [email protected]Pas