Galeri

Zyra e Përmbarimit Privat TIRANA BAILIFF’S: Njoftim Ankadi
Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 13:54 - 11/11/19 |
mapo.al

”Zyrë e Përmbarimit Privat TIRANA BAILIFF’S” sh.p.k. zhvillon ankandin e I-rë për shitjen e pasurive të paluajtshme në bashkëpronësi të Cesk Lek Kalaj dhe Agim Riza Kalaj, të treguar si më poshtë:


  • Apartament, Nr. Pasurie 2/4+1-15, ZK 3126, Nr. Regj.133, datë 04.04.2007, sipërfaqe 60.72m2, e ndodhur në Shëngjin, Lezhë, regjistruar në Zyrën Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Lezhë, në vlerën 2 736 000(dy milion e shtatëqind e tridhjete e gjasht mij)lekë;
  • Apartament, Nr. Pasurie 2/4+1-21, ZK 3126, nr. regj.139, datë 04.04.2007, sipërfaqe 60.72 m2, e ndodhur në Shengjin, Lezhë, regjistruar në Zyrën Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Lezhë, në vlerën 2 736 000(dy milion e shtatëqind e tridhjetë e gjasht mijë)lekë;

Ankandi për pasuritë e mësipërme zhvillohet në datë 03.12.2019 ora 16.00, në selin e “Zyrës së Permbarimit Privat TIRANA BAILIFF’S” shpk: Blv. “Dëshmorët e Kombit”, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 4, Tirane, Tel: +355 672082134, e-mail: [email protected]; [email protected] ; www.bailiff.al .


 

CLOSE
CLOSE
Pas