fbpx

Galeri

Zyra Përmbarimore “BLEK-K”: Njoftim për shitje me ankand 

               Publikuar në : 12:20 - 11/06/19 |
mapo.al

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k


Njoftim për shitje me ankand -Me date  11.06.2019 deri date 11.07.2019 Zyra Permbarimore “BLEK-K” sh.p.k do te zhvillojë ankandin e TRETE per shitjen e pasurise se paluajtshme:


Toke Arre me Nr.267/7 Pasurie ne ZK. Nr.3115 Vol.Nr.2 Fq. Nr.88 me Sip.2000 m2 e ndodhur ne Qilarisht, Permet ne pronesi te hipotekuesit Zoge Tase Naqe.

Çmimi me te cilin fillon ankandi eshte 201,600 leke (dyqind e nje mije e gjashteqind).

Per cdo paqartesi  mund te kontaktoni ne:

Nr.tel.0692099533 si dhe ne e-mail: [email protected]

 


Etiketa: , , ,

Pas