Galeri

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k: Njoftim për shitje me ankand 1


               Publikuar në : 12:35 - 15/04/19 |
mapo.al

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k


Njoftim për shitje me ankand 

 -Me date  11.04.2019 deri date 26.04.2019 Zyra Permbarimore “BLEK-K” sh.p.k do te zhvilloj ankandin e pare per shitjen e pasurise se paluajtshme:

Toke Arre me Nr.635 Pasurie ne ZK. Nr.3524 Vol.Nr.3 Fq. Nr.135 me Sip.1,360 m2 e ndodhur ne Strembec, Permet ne pronesi te hipotekuesit Maksi Ngjela, Donika Ngjela dhe Rigert Ngjela.

Çmimi me te cilin fillon ankandi eshte 163,200 leke (njeqind gjashtedhjet e tre mije e dyqind).

Per cdo paqartesi  mund te kontaktoni ne:

Nr.tel.0692099533 si dhe ne e-mail: [email protected]

 KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

CLOSE
CLOSE
Pas