Galeri

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k: Njoftim për shitje me ankand 2


               Publikuar në : 12:37 - 15/04/19 |
mapo.al

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k


Njoftim për shitje me ankand 

 -Me date  11.04.2019 deri date 29.04.2019 Zyra Permbarimore “BLEK-K” sh.p.k do te zhvilloj ankandin e pare per shitjen e pasurise se paluajtshme:

Toke Arre me Nr.15/6 Pasurie ne ZK. Nr.1589 Vol.Nr.1 Fq. Nr.143 me Sip.1,500 m2 e ndodhur ne N.B Permet 2, Permet ne pronesi te hipotekuesit Yllka Riza Leka.

Çmimi me te cilin fillon ankandi eshte 240,000 leke (dyqind e dyzet mije).

Per cdo paqartesi  mund te kontaktoni ne:

Nr.tel.0692099533 si dhe ne e-mail: [email protected]

 KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

CLOSE
CLOSE
Pas