Galeri

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k: Njoftim për shitje me ankand 


               Publikuar në : 11:06 - 08/04/19 |
mapo.al

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k


Njoftim për shitje me ankand 

 Me date  08.04.2019 deri date 23.04.2019 Zyra Permbarimore “BLEK-K” sh.p.k do te zhvilloj ankandin e pare per shitjen e pasurise se paluajtshme:

Truall + Ndertese me Nr.194 Pasurie ne ZK. Nr.1132 Vol.Nr.1 Fq. Nr.194 Truall me Sip.300 m2 nga kjo 126 m2 Ndertese e ndodhur ne Beduqas, Permet ne pronesi te hipotekuesit Astrit Hysen Flati.

Çmimi me te cilin fillon ankandi eshte 640,000 leke (gjashteqind e dyzet mije).

Per cdo paqartesi  mund te kontaktoni ne:

Nr.tel.0692099533 si dhe ne e-mail: [email protected]

 KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

CLOSE
CLOSE
Pas