Galeri

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k: Njoftim për shitje me ankand 


               Publikuar në : 10:25 - 09/04/19 |
mapo.al

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k


Njoftim për shitje me ankand 

Me date  10.04.2019 deri date 25.04.2019 Zyra Permbarimore “BLEK-K” sh.p.k do te zhvilloj ankandin e pare per shitjen e pasurise se paluajtshme:

Toke Arre me Nr.214/6 Pasurie ne ZK. Nr.2850 Vol.Nr.4 Fq. Nr.155 me Sip.6,600 m2 e ndodhur ne Pacomit, Permet ne pronesi te hipotekuesit Brahim Qamili dhe Celnike Qamili.

Çmimi me te cilin fillon ankandi eshte 1,056,000 leke (nje milion e pesedhjet e gjashte mije).

Per cdo paqartesi  mund te kontaktoni ne:

Nr.tel.0692099533 si dhe ne e-mail: [email protected]

 KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

CLOSE
CLOSE
Pas