Galeri

Zyra Permbarimore “BLEK-K” sh.p.k: Njoftim për shitje me ankand 


               Publikuar në : 11:47 - 11/03/19 |
mapo.al

Zyra Permbarimore “BLEK-K” sh.p.k


Njoftim për shitje me ankand 

-Me date  08.03.2019 Zyra Permbarimore “BLEK-K” sh.p.k do te zhvilloj ankandin e pare per shitjen e nje pasurie te paluajtshme. Pasuria eshte:

-Apartament  ne zonen kadastrale  nr 3338 me nr pasurie 95+1-2 me sip 66 m² ne Shen-Vasil,Sarande ne pronesi te debitorit Lole Dhionis  Qofiri.

Çmimi me te cilin fillon ankandi eshte 897,600 leke (teteqind e nentedhjet e shtatemije e gjashteqind).

Per cdo paqartesi  mund te kontaktoni ne:

Nr.tel.0692099533 si dhe ne e-mail: [email protected]

 KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

Pas