Galeri

Zyra Përmbarimore Kurmaku: Njoftim për shitje me ankand


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 11:53 - 08/07/20 |
mapo.al

Zyra Përmbarimore Kurmaku shpall për shitje në ankand pasurinë :


1-“Truall + Godinë Katër Kate” me nr. 7/267, vol 23, faqe  5, me sip trualli 1250 m2, nga kjo sip ndërtesë 158 m2 kati i parë, kati i dytë 158 m2, kati i tretë 174.8 m2, dhe kati i katërt 174.8 m2,  zk 8501 dhe


2-“Ndërtesë” me sip 680 m2, me nr. 7/571-ND, vol 39, faqe 141,  zk 8501, pasuri të ndodhura në lagjen “Çlirimi” rruga “Antipatrea” Berat, regjistruar në  ASHK Berat, në bashkëpronësi  të  shtetasve Eduart, Emanuela e Merita Selfo. Ankandi do te filloje me cmimin fillestar në total prej prej  22,362,340 (njezetedymilion e treqindegjashtedhjeteedymije e treqindedyzet) lekë.

Ankandi zhvillohet diten  e enjte me date  23.07.2020, ora 16.oo, prane selise se permbaruesit gjyqesor Kastriot Kurmaku, lagja “5 Maji”, rruga “28 Nentori”, ndertesa 39, hyrja 13, 3001, Elbasan.Te interesuarit te kontaktojne ne: E-mail: [email protected]. Cel: 06731153331CLOSE
CLOSE
Pas