Galeri

Zyra Përmbarimore Kurmaku: Njoftim për shitje me ankand
Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 10:25 - 13/08/20 |
mapo.al

Zyra Përmbarimore Kurmaku shpall per shitje ne ankand pasurine :


1-“TruallGodinë Katër Kate” me nr. 7/267, vol 23, faqe 5, me sip trualli 1250 m2, nga kjo sip ndërtesë 158 m2 kati i parë, kati i dytë 158 m2, kati i tretë 174.8 m2, dhe kati i katërt 174.8 m2, zk 8501 dhe


“Ndërtesë” me sip 680 m2, me nr. 7/571-ND, vol 39, faqe 141, zk 8501, pasuri të ndodhura në lagjen “Çlirimi” rruga “Antipatrea” Berat, regjistruar në ASHK Berat, në bashkëpronësi të shtetasve Eduart, Emanuela e Merita Selfo.


Ankandi do te filloje me cmimin fillestar në total prej prej 20,126,106 (njezetemilion e njeqindenjezetegjashtemije njeqindegjashte) lekë.


Ankandi zhvillohet diten e premte me date 28.08.2020, ora 16.oo, prane selise se permbaruesit gjyqesor Kastriot Kurmaku, lagja “5 Maji”, rruga “28 Nentori”, ndertesa 39, hyrja 13, 3001, Elbasan.


Te interesuarit te kontaktojne ne E-mail [email protected]. Cel. 0673115333Pas